Super60 en Coordinatie & Balans

Kies vervolgens welke betaalmethode je wilt gebruiken

- Per maand € 16,50 per maand.

- Per kwartaal en krijg € 7,00 korting

- Per jaar, krijg 2 maanden GRATIS.

Heb je een KORTINGSCODE dan kan je deze invullen onderin je winkelmandje,
de korting wordt pas zichtbaar op de betaalpaginaSuper60 en Coordinatie & Balans

Anne Verveld (73)

Wij zijn al sportief, we wandelen een paar keer per week een flink stuk. Maar toch merk je dat bepaalde bewegingen moeilijker gaan in de loop der tijd. Opstaan na het spelen met de kleinkinderen bijvoorbeeld. Of het uit de auto tillen van de boodschappen. We hadden dus behoefte aan gerichte krachttraining. Dat is precies wat de oefeningen doen. En het mooie: het wandelen is ook nog eens stukken minder vermoeiend. Wij zijn blij.

Wim Herfkens (77)

Nederland in Beweging, maar dan leuk. Dat is mijn ervaring met Sixty Up Force. Bovendien is de begeleiding ook professioneel. Chatten met fysio Maarten, extra oefeningen voor veelvoorkomende ouderdomsklachten. Ik heb er veel aan. Ik ga dit goed volhouden. Zo word ik actief oud.

Nadia Alhamundi (66)

Via een vriendin hoorde ik van Sixty Up Force. Door corona ben ik toch aan het denken gezet over mijn gezondheid. Maar in een volle sportschool staan, vind ik nu niks. En ik wil toch goede begeleiding. De lessen van Sixty Up Force bevallen goed. Ze zijn afwisselend, leuk en ik kan ze als beginner op mijn niveau doen. Ik ben nu een paar weken bezig, maar voel me al veel beter. Ik raad het iedereen aan.